≫ 

E, ovo je trka veka: Zakazan duel Majkla Felpsa i velike bele ajkule?!

Pitanje je samo da li će biti u istom bazenu, ali da, ovaj spektakl će se dogoditi 23. jula i biće emitovan uživo

  • 11

Najbolji i najtrofejniji plivač svih vremena Majkl Felps pristao je na najneobičniju trku života - protiv najvećeg morskog predatora velike bele ajkule!

Superduel morske nemani i "baltimorskog metka" odigraće se pod pokroviteljstvom naučnog kanala "Discovery" i biće to događaj, kažu iz ove medijske kuće, a to i sami možemo da zaključimo, toliko monumentalan, jer je prvi takve vrste ikada organizovan, prenose strani mediji.

Zna se i datum trke koja će biti uživo prenošena, u pitanju je 23. jul, rečeno je sa "Discovery-ja"

- Najbrži i najefikasniji predatori na svetu: ajkule, i Felps, naš najveći šampion koji se takmičio u vodi. Ostalo mu je da ispliva još jednu trku i da pobedi - ovako su najavili nesvakidašnji duel inicijatori trke koja će biti prikazana u okviru "Vikenda ajkule" na pomenutom kanalu.

Za sada, poznat je samo datum emitovanja trke, ne i ostale pojedinosti kao što je mesto događaja kao i ona najvažnija informacija: da li će Felps i ajkula biti u bazenu ili otvorenom moru i koja distanca će biti određena da se prepliva.

Felps je najtrofejniji olimpijac u istoriji sporta sa 23 olimpijske medalje i ukupno 39 svetskih rekorda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA