≫ 

Pantić se uz reči pokajanja vratio u Partizan: Bio sam dete, sada osećam pravu ljubav u klubu! (VIDEO)

Vratio se Pantić, ali Grobari su i dalje ljuti

  • 37

Fudbaler Danilo Pantić ponovo je u Partizanu, a bilo je po dolasku u tim i reči pokajanja.

 

Pantić je došao kao pozajmljeni igrač Čelsija, a za klupsku televiziju govorio je o novim izazovima i prošlosti koja je bila burna, iako se radi o 20-godišnjaku.

 

- Dve i po ili tri teške godine su iza mene, nije za svakog put isti, nekome je put trnovit, nema razloga da očajavam. Vratio sam se kući, ovo je moja kuća, kada sam ušao osetio sam ljubav koju nisam osetio prethodno u inostranstvu - rekao je Pantić.

 

- I dalje sam uzbuđen, nestvarno mi je i mislio sam da je nemoguća misija. Trebalo je samo da se veruje u povratak. Pred nama su kvalifikacije za Ligu šampiona, nadam se da će se ostvariti još bolji uspeh. Tu sam da se borim, namećem i pomognem Partizanu - rekao je Pantić, dodavši da je fizički spreman za sve što ga čeka.

 

- Stariji sam dve godine, zreliji, tada sam bio mlad i ambiciozan. Teško je kada si dete, teško je ostati normalan. Tek sad osećam pravu ljubav i to me jako ispunjava.

 

 

Inače, Pantić je suspendovan u Partizanu februara 2015, jer je odbio novi ugovor koji je isticao na leto. Uprava je tada stala na put menadžerima i Marko Nikolić je rekao da stoji iza te odluke, a Pantić je otišao u Čelsi. Ujedno, propustio je priliku da ode na Novi Zeland i postane svetski prvak sa mladom reprezentacijom. Sada će imati težak ispit zrelosti, jer mnogi i dalje ne mogu da prebole način na koji je otišao iz kluba.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    17. jun 2017 | 23:31

    Hahaha pa nije ti tata bio dete,nego vam bilo zinulo d..e za pare pa aj da bezim iz partizana.A sada kada te niko nece kao fora najjlepse je kuci,sada si manji od mahovog zrna.Zvezdas sam ali ne volim prevrtace ima ih i kod nas.

  • Djuka

    18. jun 2017 | 00:45

    Sada? Kada te niko nece ti se setio ljubavi? Pa koga ti lazes? Jednom si nas izigrao,dva puta NECES!!!! Grobar se rodi,moj sin ima 9 godina,soava u partizanovoj majici,place kada izgubimo,a ti do juce nisi nista osecao? Dve godine te nema nigde! Iko te nece i sada si se serio ljubavi? MRS BRE LAZLJIVCE,sram vas bilo sto ste ga vratili!

  • Kaplar Janjicije

    18. jun 2017 | 00:44

    Od ovoga nema vise fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA