Denver se oglasio i stavio tačku na "slučaj Jokić"!

Iz Kolorada poručili da će podržati svaku odluku srpskog centra ma kakva ona bila vezana za igranje na Evropskom prvenstvu

  • 7

Mnogo prašine diglo se u vezi sa igranjem Nikole Jokića za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu.

Srpski centar je sve vreme "zakopčan do grla", pa ostaje samo da se nagađa da li ćemo gledati njegove bravure u dresu Srbije na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta.

>>> Mi ne kalkulišemo kad Hrvatska pozove: Jake reči kapitena "vatrenih" posle Saletove izjave! (VIDEO)

Trenutak odluke je sve bliži, selektor Đorđević je saopštio spisak na kome je i Jokić, ali biće da je to "mrtvo slovo na papiru", kako stvari stoje.

U međuvremenu, ponovo se oglasio Jokićev klub Denver i poručio ono što je već rečeno iz te franšize: Odluka je na Jokiću!

>>> Trener Denvera dolazi u Sombor, Jokić ga vodi u lov! Ovo znači samo jedno! (VIDEO)

Konkretno, o tome je za klupski sajt pričao predsednik za sportske operacije kluba iz Kolorada Tim Koneli koji je bio kratak i vrlo jasan.

- Mislim da, koja god Jokićeva odluka bude, mi ćemo je u potpunosti podržati - rekao je i time stavio tačku na svaku dalju priču o tome da Denver brani Srbinu da igra za reprezentaciju ovog leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA