PRELAZNI ROK NIJE GOTOV: Partizan u potrazi za špicem i štoperom

Naivno primljeni golovi i nesnalaženje napadača u situacijama jedan na jedan naterali su upravu "crno-belih" da krene u potragu za pojačanjima

  • 0

Prelazni rok, po svemu sudeći, nije završen za Partizan. Tokom jučerašnjeg dana telefoni su se usijali u Humskoj, pošto se užurbano radi na angažovanju štopera i centarfora, saznaju "Novosti".

Naivno primljeni golovi i nesnalaženje Stefana Šćepovića u situaciji kada je bilo teže promašiti nego pogoditi, naterali su Dragan Đurića i Ljubišu Tumbakovića da ponovo otvore fasciklu sa nazivom "prelazni rok".

Postoji velika mogućnost da jedno od dva pojačanja na deficitarnim pozicijama stigne iz inostranstva pred revanš s Tromsom, dok bi druga želja trebalo da se ispuni do završetka prelaznog roka.

Kako "Novosti" saznaju, priča oko dovođenja Krstanovića iz zagrebačkog Dinama nijednog trenutka nije bila ozbiljna, a rešenja za mesta centralnog defanzivca i napadača zasad se drže u strogoj tajnosti.

Prelazni rok možda nije gotov ni kad su odlasci u pitanju, pošto je Stefanu Baboviću dosadilo da sluša zvižduke s tribina.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA