Vujošević poslao kući Maltežanina, Meksikanca i Argentinca

Trojica igrača koji su bili na probi u Partizanu nisu zadovoljili kriterijume trenera, pa Samuel Deguara, Horhe Gutijerez i Matijas Bortolin napuštaju beogradske "crno-bele"

  • 0

Košarkaški klub Partizan nije ponudio ugovore trojici igrača koji su bili na probi i trenirali sa ostalim igračima poslednjih nedelja, tako da Maltežanin Samuel Deguara, Meksikanac Horhe Gutijerez i Argentinac Matijas Bortolin napuštaju beogradske "crno-bele".

Trojica igrača nisu zadovoljila kriterijume trenera Duška Vujoševića, koji će sada razmišljati o novim alternativama.

Prva želja na poziciji pleja Amerikanac Džejkob Pulen, sa kojim je pregovarao Partizan, potpisao je za Hapoel iz Jerusalima. Pretpostavljalo se da je upravo on jedan od glavnih razloga da se Vujošević zahvali Gutijerezu, ali Gutijerez, i pored toga što je Amerikanac otišao put Jerusalima, nije dobio priliku da obuče dres Partizana.

Partizan će sada intenzivirati potragu za dobrim centrom posle otpadanja Argentinca Bortolina i "džinovskog" Maltežanina Deguare. Postoje informacije da je Partizan pregovarao sa Miroslavom Raduljicom i Ratkom Vardom, ali se ime novog centra još očekuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA