DEL POTRO OPET PAO: Đoković u polufinalu posle ubedljive pobede nad Argentincem

Najbolji srpski teniser još jednom bolji od Argentinca. U polufinalu protiv Ferera, koji je izbacio Tipsarevića

  • 0

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale US opena pošto je u četvrtfinalu savladao Argentinca Huana Martina Del Potra, u tri seta - 6:2, 7:6, 6:4. Novak je zabeležio šestu pobedu nad Argentincem u osmom međusobnom usretu.

Posle lagano dobijenog prvog seta, u drugom je viđena drama. Argentinac je vrlo brzo uspeo da dođe do prednosti. Odlučujuči trenutak meča bio je kod rezultata 5:4 za Argentinca u drugom setu. Imao je servis i priliku da izjednači, ali je u tim trenucima Đoković pokazao čeličnu volju i snagu. Uspeo je da dođe Nole do taj-brejka u kome je imao više snage i želje od protivnika.

U trećem setu već totalno demoralisani Argentinac nije imao snage da odgovori Đokoviću, koji je rutinskom igrom uspeo da trijumfuje maksimalnim rezultatom.

Novakov protivnik u polufinalu biće Španac David Ferer, koji je u četvrtfinalu eliminisao Janka Tipsarevića posle pet setova sa 6:3, 6:7 (5:7), 2:6, 6:3, 7:6 (7:4).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA