MARKO PANTELIĆ: Hvala Mihajloviću što me ne zove u reprezentaciju

Iskusni fudbaler smatra da mu je odluka srpskog selektora produžila vek trajanja, jer je u njegovim godinama nastup za nacionalni tim često preveliki napor

  • 1

Bivši reprezentativac Srbije Marko Pantelić nije ljut što ga selektor Siniša Mihajlović više ne zove, naprotiv. Iako ističe da bi mu poziv u 34. godini bila čast, napadač Olimpijakosa na celu stvar gleda s pozitivne strane.

- Ja sam lično zahvalan selektoru što me ne zove! Produžio mi je radni vek, ipak sam ja u zrelim godinama. Selektor dobro zna koliko troši igranje u nacionalnom timu i pitanje je koliko bih sada uspeo da izdržim takav napor. Svi mi koji smo igrali za reprezentaciju mislima smo i dalje uz nju. Možda je neko samo mogao da nam kaže: "Hvala, bilo je dosta", ne bismo se ljutili - izjavio je Pantelić za "Sport", da bi potom pojasnio:.

- Naravno da bih u slučaju poziva došao i peške u 34. godini, jer i Savez i navijači znaju koliko sam sebe davao za reprezentaciju. Budimo, ipak, realni. Svi imamo rok trajanja, to je život.

Pantelić ne očekuje svečani oproštaj od nacionalnog tima.

- Ukoliko neko misli da sam zaslušio, u redu. Ali, niko mi ništa ne duguje. Naravno, ukoliko bi došlo do toga, srce bi bilo puno, ali niti tražim niti to očekujem - rakao je Pantelić.

Iskusni fudbaler nije iznenađen impresivnom pobedom podmlađene reprezentacije Srbije protiv Velsa 6:1 jer je i ranije verovao u kvalitet naših fudbalera.

- Mene ta pobeda nije iznenadila. Zaista tako mislim. Ja sam i ranije pričao prijateljima da verujem u klince i da verujem da mogu da naprave dobar rezultat. Uveren sam u to da mogu još bolje, da ni sami trenutno ne znaju koje su im granice - ocenio je Pantelić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sinisa

    17. septembar 2012 | 22:23

    Hvala Sinisi sto ne zove tebe, kumove i ostale dzabalebarose koji ne znaju sta znaci prosto-prosirena recenica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA