"DELIJE" U KULI: Podrška izvan stadiona (VIDEO)

Nekoliko desetina navijača Crvene zvezde podršku voljenom klubu davalo izvan stadiona, posle meča zahvalio im se trener "crveno-belih" Aleksandar Janković

  • 0

Crvena zvezda odigrala je meč 6. kola u Kuli protiv Hajduka bez prisustva publike, ali to nije sprečilo verne navijače "crveno-belih" da pruže podršku svom klubu.

Nekoliko desetina pristalica Crvene zvezde svih 90 minuta navijali su sa obale reke u blizini stadiona, a imali su podršku i petnaestak navijača iz obližnje zgrade.

Posle suspenzije "delija" zbog tuče u Kragujevcu, u Hajduku su odlučili da je jedini siguran način da spreče dolazak Zvezdinih navijača na stadion da se meč odigra pred praznim tribinama.

- Žao mi je što smo utakmicu odigrali u nefudbalskom ambijentu. Zahvalio bih se našim navijačima koji su nam pružali podršku navijanjem izvan stadiona. Moji momci na terenu su to osetili i u njihovo i u svoje ime im se zahvaljujem - rekao je trener Crvene zvezde Aleksandar Janković posle meča u kojem je njegov tim slavio 1:0.

(Telegraf.rs / Foto: redstarbelgrade.info)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA