Policajac brani "zabranjenima" da unesu bubanj na tribinu jer je klub tako rekao?! (VIDEO)

Odvojena frakcija "grobara" nepoželjna na svom stadionu! "Jug" i "alkatraz" u blagodeti: zastave, bubanj, ozvučenje...

  • 1

Odvojena frakcija navijača Partizana, poznatija pod nazivom "zabranjeni", suočila se po ko zna koji put sa zabranama od strane policije i redara na stadionu u Humskoj. Navijački bubanj je i dalje "opasno" i "nepoželjno" sredstvo koje je ovoj grupi navijača zabranjen na svom stadionu, ali ne i na gostovanju?!

Razlog za zabranu unošenja bubnja na meč protiv Nefčija, policija je pronašla u naredbi kluba iz Humske.

"Zabranjeni", koji na utakmicama domaćeg prvenstva navijaju sa istočne, a na evropskim sa severne tribine, proživljavaju pravu torturu u kojoj je uspeh ako uspeju da unesu ijednu navijačku zastavu.

Pogledajte kako su "zabranjeni" navijali na meču protiv Nefčija na severnoj tribini stadiona u Humskoj.

U prilog stavu da klub brani navijačima sa severne tribine da unose navijačke rekvizite, ide i izjava jednog od policajaca koji tvrdi da je "dobijeno naređenje od uprave kluba" da se na sever ne unose navijački rekviziti.

- Mi smo od Uprave kluba dobili naređenje da na tribinu ne smeju zastave i bubnjevi - rekao je policajac, što se jasno čuje u njegovom razgovoru s  navijačima u videu koji vam nudimo.

Zanimljivo je da su južnoj tribini sva "pomagala" moguća, od bubnjeva i zastava, preko mikrofona i ozvučenja kojim se vodi navijanje mase.

Očigledno stav Juga, koji se ne bori protiv uprave i Dragana Đurića kao što to rade "zabranjeni", mnogo više prija čelnicima srpskog šampiona, pa je postao važan argument u odluci uprave Partizana.

Ono što celoj priči daje još fascinantniju notu jeste da "zabranjeni" gde god da gostuju mogu bez problema da unose bubanj i zastave. Ne i na matičnom stadionu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA