Hrvati: Tribine se smejale Srbima

Mediji sa raznoraznim naslovima se podsmevaju pobedi Crnogoraca nad našom reprezentacijom...

  • 1

Oni su najavljivali poraz Srbije i Crne Gore, a sade se verovatno slade svojom prognozom. Hrvatski mediji redom kako počinju iozveštaje sa meča naše i crnogorske reprezentacije ne mogu da ne pomenu kako je u pitanju bilo "puštanje" od strane srpskih igrača.

Najžešći je bio dnevnik.hr čiji je pisac bio vrlo raspoložen za "stručno" pisanje:

"Imali su toliko puta igrača više da je bilo teško pobrojati. Samo su se dodavali u krug ne želeći uputiti udarac kad se otvorila šansa. Ispadala im je lopta kao početnicima, a po informacijama iz Eindhovena, mađarski vaterpolisti glasno su se na tribinama smijali potezima srpskih kolega. To valjda dovoljno govori o ovoj utakmici."

"Nakon iznimno neuvjerljive igre u prve četiri utakmice Europskog vaterpolskog prvenstva u Eindhovenu, reprezentacija Crne Gore "neočekivano" je slavila protiv susjeda Srba čime je praktički izbacila Hrvatsku iz borbe za medalje" - stoji na početku izveštaja portala jutarnji.hr.

"Sportski.hr" pod naslovom kakvo "iznenađenje" počinju priču o porazu Srbije od "susednih komšija".

"T portal" donosi naslov Srbija "izabrala" Crnu Goru.

(telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamenica

    23. januar 2012 | 18:51

    ma jok vas cemo da izaberemo,jeste navijali za Srbiju,mora da je bolelo a hrvati,da navijas za reprezentaciju zemlje koju tolko mrzite,kompleksasi jedni,jadni ste bili uvek i ostace te,da imate malo kulture mozda bi i zasluzili da prodjete,kako kaze onaj buzdovan dobud ili labud sta li je je vec,dobili ste sta ste zasluziliiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA