"NAPAŠĆEMO IH": Miha ima samo dve dileme, nijedna nije golman!

Na golu će Stojkovića menjati Željko Brkić. Ivanović: Ko igra za Belgiju, nas ne interesuje...

  • 0

Siniša Mihajlović je naredio napad. Nema prevelikog taktiziranja u petak uveče, već se "orlovi" po naredbi selektora od prvog minuta napasti favorizovane Belgijance.

- Videli smo koje su prednosti i mane kod Belgijanaca. Nijedna ekipa nije perfektna, a sutra ćemo videti kako smo se spremili. Hoćemo pobedu u svakom meču, a ne razmišljamo o tome da ne izgubimo. Počećemo ofanzivno, a verovatno će se tokom meča stvari na terenu menjati, što je normalno - rekao je Mihajlović dan pre meča.

Selektor ne "histeriše" zbog izostanka Fejse, Sulejmanija, Bastu i Radovanovića. Ima samo dve nedoumice za početni sastav.

- Za dva mesta u timu imam nedoumice, ali se ne radi o golmanima. Sutra ujutru ćemo imati lagani trening, pa ćemo tada rešiti sve dileme. Koga god da izaberem, neću pogrešiti - dodao je Mihajlović.

IVANOVIĆ: MISLIMO SAMO O NAŠOJ IGRI

Kapiten Branislav Ivanović kazao je da ekipu ne bi trebalo da zanima ko će igrati za Belgiju.

- Pre svega treba da mislimo na nas i da razmišljamo o načinu na koji ćemo mi da se suprotstavimo njima - poručio je Ivanović.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA