SERIJA A: El Šaravi za opstanak Alegrija

Sjajni mladi fudbaler 20. rođendan obeležio pobedonosnim golom protiv Đenove u 77. minutu

  • 0

Đenova se na "San Siru" nije uplašila, ali je ekipi iz Ligurije presudio jedan od najboljih mladih fudbalera današnjice - Stefan el Šaravi. On je spasao "bede" i sebe i tim, ali najviše trenera Masimilijana Alegrija. Milan - Đenova 1:0, i tako na najlepši način obeležio 20. rođendan.

Đenova je u Milano stigla da igra fudbal, i to je dobro radila, pogotovo u prvih 45 minuta, a da je Ćiro Imobile imao više koncentracije, na veliki odmor su mogli da odu i sa golom prednosti.

Alegri, kome se, bez obzira na sve, drma klupa na "San Siru", ponovo je krenuo u formaciji 3-4-3, koja mu nije donela mnogo u poslednjoj utakmici Lige šampiona u Malagi. Osim gola El Šaravija, valja istaći to da je posle osam meseci prve minute na poslu odradio i Brazilac Pato.

Istina, obe ekipe su igrale sa "otupljenim" napadima, jer su zbog povreda "mučenje" sa tribina gledali Kevin-Princ Boateng, Robinjo, ali i Marko Borijelo. U dresu Đenovljanja dobro je igrao Boško Janković, a jedan od slobodnjaka Abijati je jedva ukrotio.

U drugom meču dana, u Sijeni su istoimeni domaćin i Palermo odigrali, tek da bi završili ili izvršili protokolarne dužnosti, bez golova i pravih šansi.

SERIJA A 9. kolo:

subota:

Milan - Đenova 1:0

(El Šaravi 77.)

Sijena - Palermo 0:0

nedelja:

Katanija - Juventus (12.30)

Bolonja - Inter (15.00)

Fiorentina - Lacio

Peskara - Atalanta

Sampdorija - Kaljari

Torino - Parma

Napoli - Kjevo (20.30)

Udineze - Udineze (20.30)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA