PEČE GA SAVEST: Adrijano se izvinio zbog nesportskog gola!

"Obećavam da mi se to nikad više neće dogoditi, biću ubuduće pažljiviji i poštovaću pravila fer-pleja", poručio je brazilski fudbaler

  • 0

Napadač ukrajinskog prvaka Šahtjora iz Donjecka Luiz Adrijano izvinio se zbog nesportski postignutog gola na utakmici protiv Nordsjilanda u Ligi šampiona.

- Veoma mi žao zbog svega što se dogodilo. Izvinjavam se svim navijačima i UEFA. Tako nešto nije mi se desilo nikada ranije, uvek sam poštovao, poštujem i poštovaću pravila fer-pleja.

- Obećavam da se to više neće ponoviti, biću pažljiviji na terenu i poštovaću pravila fer-pleja - izjavio je brazilski internacionalac za klupski sajt Šahtjora.

Adrijano je u pobedi svog kluba na gostovanju u Danskoj (5:2) bio trostruki strelac, ali je njegov prvi pogodak bio nesportski, što je izazvalo revolt fudbalera Nordsjilanda.

Kada je njegov saigrač Vilijan vratio loptu prema protivničkom golmanu nakon što je jedan danski fudbaler ležao na terenu, Adrijano je utrčao i zatresao mrežu, a sudija je priznao gol. Evropska fudbalska unija je zbog toga pokrenula disciplinski postupak protiv Brazilca zbog, kako je navela, "kršenja principa sportskog ponašanja".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA