ŠEKULARAC: Nisam uhvatio "prelaz" na Zvezdu!

Legenda "crveno-belih" kaže da ponekad "gađa" i poraz svog kluba. "Kada igram kladionicu ne važi to što sam Zvezdaš", kaže Šeki

  • 0

Legendarni fudbaler Zvezde i druga "Zvezdina zvezda" Dragoslav Šekularac kaže da ne prati dovoljno situaciju u klubu da bi mogao da kaže da su Zvezdini prelazi iz keca u dvojku i obrnuto plod slabe igre ili nečeg drugog.

Zvezda je poslednja dva meča u prvenstvu protiv Partizana (3:2) i Slobode (2:1) dobila u finišu, odnosno da je u kladioničarskom fazonu došla iz "keca u dvojku" i iz dvojke u keca",što je uvek teško uhvatiti.

- Ne bi smela Zvezda toliko da oscilira, nisu to tako jaki rivali da moraju da se dobijaju u finišu utakmice - počeo je priču Šekularac za Telegraf.

Međutim, popularni Šeki nije želeo da komentariše činjenicu da su oni, koji su igrali na Zvezdu poslednji meč i to iz dvojke u keca,mogli vrlo lako da se opare.

- Ja sam sada samo navijač Zvezde, mada kada igram kladionicu onda to ne važi. Nekad igram na Zvezdu nekad protiv, ipak je to nešto drugo - to je zabava.

- I pravo da vam kažem kada Zvezda pobedi, a ja padnem na tiketu, srećan sam zbog pobede. Sa druge strane, kada izgubi a moj tiket prođe, onda se hvalim kako sam dobro odigrao.

- Međutim, nisam u tim vodama više, nisam član radne grupe i ne pratim toliko mečeve uživo, već samo preko televizije. Zato ne bih da kritikujem i pričam šta je tu bilo i zašto su takvi rezultati.

- Mator sam,  imam 75 godina i moje vreme je prošlo, moj fudbal je prošao. Ne treba mi to da se neki mladi fudbaler uvredi ako ja kažem nešto što mislim.

- Ali kad me već pitate za to, moram da kažem da nije lako dobijati u poslednjim minutima utakmice, ne može to ni Real Madrid, ali posle se sve to obije o glavu ili vrati - objasnio je nekadašnji legandarni fudbaler

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA