POLOMIĆE ČAŠE OD KRISTALA: Srpske rukometašice večeras na koncertu Miroslava Ilića!

Srpske rukometašice u perfektnoj atmosferi dočekuju istorijski meč sa Francuskom. Na inicijativu samih igračica sobe su ukrašene srpskim trobojkama

  • 0

Priprema na srpski način! Do toliko željenog boda srpske rukometašice pokušaće da dođu posle provoda na koncertu Miroslava Ilića.

Još korak je ostao do ostvarenja sna naše rukometne selekcije, a posle briljantne pobede nad Danskom, dan pauze je iskorišćen za odmor, pa za žurku.

Srpske reprezentativke provešće sredu veče u Centru "Sava", gde će od 20 časova pevati doajen narodne muzike.

U duhu dobre atmosfere, koja je bila aktuelna i na okupljanju tima Srbije sa novinarima u sportskom centru Kovilovo, selektor Saša Bošković otkrio je koliko je zapravo jaka hemija među igračicama.

Zanimljivo je da svaka soba u kojoj su reprezentativke ima srpsku trobojku na zidu. Bez ikakvog urgiranja, pritiska od strane Saveza, srpske heroine su postigle još jedan pogodak pred svojim narodom.

Potez vredan poštovanja, patriotizam je prisutan na svakom koraku kod ženskog nacionalnog tima, koji i da kojim slučajem sutra ne uspe da obezbedi istorijsko polufinale, ostaviće bez sumnje pozitivan odjek kod navijača.

- Devojke imaju višak adrenalina nego što je potrebno, pa zato imaju problem sa snom. To je posledica velike želje da odigraju najbolje što mogu za Srbiju - rekao je Bošković između ostalog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA