NOVOGODIŠNJI DUŠKO KORAĆ: Hit čestitka najkontroverznijeg srpskog komentatora! (VIDEO)

- Svim sportistima Srbije želim da imaju gde da se okupaju kad završe trening, kad pritisnu šteker, da imaju struju i i da mogu da sebi kupe deterdžent da im stvari za trening bude čiste

  • 3

Legenda srpskog sportskog novinarstva Duško Korać poželeo je sportistima Srbije srećne praznike na sebi svojstven način. U video-intervjuu za Telegraf (koji će u celosti biti prikazan posle praznika) Dule je pričao o klaster migreni, da li i dalje i koliko voli Isinbajevu, otkriva zašto ga Tijanić podržava, ko ga je i koliko kažnjavao u karijeri, kao i još nekoliko njemu svojstvenih anegdota. A u novogodišnjoj "poslanici", između ostalog, poručio je:

- Svim sportistima Srbije želim da imaju gde da se okupaju kad završe trening, jer nadam se da će ova država obezbediti sredstva za toplu vodu.

- Kad pritisnu šteker, da imaju struju. Kada završe trening da kod kuće imaju u kojoj mašini da operu stvari i da plate deterdžent da im bude čisto. Da imaju hrane taman toliko koliko im treba da bi sutra mogli da održe trening.

- Jer, oni koji su budžetski navikli da troše, kao fudbal košarka i raznorazni izvikani sportovi koji su potrošili stotine miliona evra, da se odreknu u ime bazičnih sportova kao što su: atletika, plivanje, gimnastika, skijanje, kojima nije ostalo ni za vodu - kaže Korać, a na našu želju da nas zabavlja još najmanje 50 godina, uzvraća:

- Nadam se. Ja sam ugovor s Bogom potpisao na 103 godine... Nedavno mi je umrla tetka u 93. godini, ćale sa 88 oboriće ruku i meni i tebi, đed je živeo 96, baba Raka 96...

Ostatak "poslanice" Duška Koraća možete pogledati ovde, a uskoro i ceo video-intervju sa komentatorskom legendom.

(Telegraf.rs / A.Jovanović / Video: B. Šoškić)

Ovde možete da pogledate i komentar godine: Duško Korać o klaster migreni na Olimpijadi u Londonu.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA