CRNO-BELI RAT: Partizan protiv Zabranjenih!

Poslovni direktor crno-belih Mlađan Šilobad izjavio da klubu nisu potrebni navijači koji prekidaju utkmice već oni koji bodre tim

  • 6

Poslovni direktor košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad rekao je da klubu nisu potrebni navijači koji će da prekidaju utakmicu, kao i da podela među simpatizerima donosi nove troškove klubu.

- Mi smo posle subote seli da vidimo kakav zvaničan stav kluba da zauzmemo. Mi nikada nismo određivali ko sme, a ko ne sme da dolazi na utakmice. Nama su svi isti, ali nam ne trebaju oni koji će da prekidaju utakmice već oni koji će da bodre klub - rekao je Šilobad agenciji Beta.

Prekid u subotu trajao je oko pola sata, a meč je mogao i da se ne nastavi. Utakmica je nastavljena tek pošto je otcepljena frakcija organizovanih navijača "Zabranjeni" napustila tribinu na zahtev sudije.

Zbog brojnih sukoba dveju frakcija na raznim borilištima i van njih, Partizanu su porasli troškovi organizacije svake utakmice.

- Mi ne možemo da utičemo na podeljenost navijača, oni to moraju da reše sami među sobom. To nam i otežava organizaciju, jer mi kao domaćini, bez protivničkih simpatizera, moramo da angažujemo više redara, tako da su troškovi organizacije svake utakmice veći za 30 do 35 odsto -  rekao je Šilobad.

(telegraf.rs/Izvor: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skas

    7. januar 2013 | 17:38

    Potrebni su navijaci koji su placeni da navijaju i idu na gostovanja besplatno a za uzvrat moraju da skandiraju Djuricu,Duletu i ostalima...Potrebni su navijaci koji su do juce navijali na sveveru.. Potrebni su navijaci koji koji ubjaju brata grobara a da niko ne bude uhvacen.Potrebni su navijaci-narko dileri koji se pojavljuju na proslavi Ivice Dacica sa upaljenom bakljom poakzujuci svima da su nedodirljivi.... Potrebni su navijaci koji se bratime sa Italijanima... A nisu potrebni oni koji sami sebi placaju ulaznice,koji se na poslednjoj utakmici u 2012. godini iscmali po snegu i napunili taj isit pionir protiv makedonaca,Navijali sporstki i napravili dobru atmosferu,navijali sa decom u parteru,Da bi se onda gospodin Dule pokazao kao necovek jer nije bio u stanju da ispostuje te ljude i dopusti igracima da proslava pobedu zajedno,a neki od njih su dosli iz susednih drzava.da bodre svoj tim... Nisu potrebni oni koji sami sebi plate put,smestaj i karte za mec u MIlano za mec lige Evrope protiv Intera,Ljudi su uzimali odmore i skupljali novac nekoliko meseci da bi im to neko odezeo jednim telefonskim pozivom u korist druge strane naravno. Nisu potrebni oni koji dodju na spc "Teleoptik",pozdrave igraace ,slikaju se sa njima,navijaju gledajuci trening a posle svi dobiju prijave zato sto su upali na tudj posed...

  • Nebeskisetac

    7. januar 2013 | 18:55

    I jedni i drugi su obicni placenici, tapkaju karte, ne placaju putovanja, dobijaju novac od uprave.ZIVEO PARTIZAN

  • Nik

    7. januar 2013 | 17:45

    Zabranjeni grobari Čoviću su odani. Vi ste zabranjeni rasturači juga, vi volite drogu ko najboljeg druga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA