NEKA ČEKAJU LACIO I INTER: Vilotić ostaje u Grashopersu do kraja sezone!

Gode mi interesovanja, ali do juna sam u Cirihu * I dalje sam veliki navijač i optimista po pitanju stabilizacije Crvene zvezde, što je glavna stvar

  • 1

Bivši defanzivac Crvene zvezde Milan Vilotić imao je izuzetno uspešnu polusezonu u švajcarskom Grashopersu, u kojoj se "preporučio" velikim evropskim klubovima. Navodno su prvi u red stali italijanski Inter i Lacio, ali Vilotić, koji je "Marakanu" napustio sa titulom neposlušnika, ne razmišlja preterano o prelaznom roku.

- Moram da kažem da sam prvi put posle nekoliko godina potpuno van stresa. Potpisao sam ugovor sa Grashopersom na tri godine i već u ovoj prvoj sezoni imam šansu da dođem do svog cilja, a to je titula. S obzirom na to, u razgovoru sa menadžerom, odlučili smo da do juna budemo koncentrisani na obaveze u klubu. Što se tiče novinskih natpisa iz prethodnih dana, upoznat sam sa time i mogu samo da kažem da mi veoma gode, ali mislim da sam realan i da sam svestan da za svaki korak unapred u karijeri mora mnogo stvari da se poklopi i konkretno moram da nastavim sa napretkom u igri - rekao je Vilotić.

Bivši štoper "crveno-belih" smatra da može da se stabilizuje i da osvoji titulu ove sezone, uprkos tome što Partizan ima prednost.

-I dalje sam veliki navijač i optimista sam po pitanju stabilizacije kluba, što je glavna stvar. Verujem da ekipa ove godine može da osvoji titulu - smatra Vilotić.

Vilotić je rekao da mu porodica i prijatelji najviše nedostaju, ali da ima dosta prilika da bude sa njima.

- Iz Srbije mi najviše nedostaju porodica i prijatelji, naravno. Verenica Tijana trenutno završava doktorske studije u Beogradu, a i radi na fakultetu, tako da još uvek ne može da bude non-stop sa mnom ovde, ali svake nedelje uspeva da dođe na bar dva-tri dana. Sreća je da svaki dan postoje dva leta Beograd–Cirih i stvarno ih maksimalno koristim, što da mi dođe društvo, što i da ja dođem, pa makar bio dan ili dva u Beogradu, kada god mi se ukaže prilika - kaže Vilotić.

On je istakao da kontakt sa ostalim srpskim fudbalerima uglavnom održava tokom zajedničkih utakmica.

- Nemam neki kontakt sa ostalim našim fudbalerima koji su ovde, osim kada se vidimo na utakmicama. Drago mi je da se Mrđa oporavio, Kristić je, takođe, tokom prvog dela sezone imao problema sa povredama, ali mislim da će obojica imati uspešan ostatak sezone - veruje Vilotić.

Srpski fudbaler nije krio optimizam ni po pitanju nacionalnog tima, dodavši da veruje da će, ipak, biti potrebno i malo sreće u kvalifikacijama za Brazil 2014.

- Mislim da moramo da budemo realni što se tiče reprezentacije, ali isto tako treba da pružimo maksimalnu podršku savezu i selektoru, kao i svim igračima koje selektor pozove. Pratim reakcije i novinara i javnosti na rezultate u ovim kvalifikacijama i mogu da kažem da se ne slažem sa negativnim komentarima. Imamo dosta vrhunskih fudbalera sa velikom talentom i mislim da, ako nas sreća bude poslužila u pravom trenutku, opet ćemo se radovati uspesima reprezentacije - zaključio je Vilotić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA