Namešten rukometni meč Zaječar - Železničar?!

Tvrdnje o nameštanju meča rukometne Superlige izneo gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, a potvrdio golman kluba Miroslav Kocić, rekavši da mu je direktor niškog kluba Slobodan Milosavljević nudio 500 evra da "slabje brani"

  • 0

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić optužio je pojedine igrače rukometnog kluba Zaječar da su dobili novac da igraju slabije protiv ekipe Železnčara, kako bi autsajderu sa juga dopustili da ostvari prvu pobedu u sezoni u 14. kolu Superlige.

Ničić je pozvao istražne organe da se pozabave utakmicom odigranom u Hali sportova "Kraljevica", završena rezultatom 35:26 za Zelezničar, a njegove tvrdnje o nameštanju je potvrdio i golman Zaječara Miroslav Kocić, rekavši da mu je direktor niškog kluba Slobodan Milosavljević nudio 500 evra da "slabje brani".

- Utakmica je bila veoma sumnjiva  i policija bi morala pod hitno sve da ispita. Znamo da su naše rukometaše Gvozdena Denića i Žarka Petkovića koji su ranije nastupali u Nišu zvali iz Zelezničara i nudili im novac da nameste meč. Nemam dokaze, ali mogu da kažem da je sramno da to neko uradi. Ponašanje igrača je bilo sramno, čitava hala je znala da je namešteno. Ljudi u Zaječaru vole rukomet i nisu zaslužili da ih neko pravi budalama - rekao je Ničić za "Informer".

- Milosavljević me je prvi put zao u petak, 1. februara i ponudio mi 500 evra da slabije branim. Odbio sam i rekao da takve stvari ne dolaze u obzir. Rekao mi je da je već završen posao sa dva moja saigrača. Mislim da je tako pokušao da me "navuče". Odmah sam o svemu obavestio predsednika mog kluba Milana Stankovića. Milosavljević me ponovo zvao prošlog ponedeljka ali mu se u dva navrata nisam javio, da bi me zvao dva dana pred utakmice kada sam mu ponovio da od toga nema ništa. Dokaze imam u telefonu - rekao je Miroslav Kocić.

Direktor Železničara iz Niša je sve tvrdnje iz Zaječara demantovao i nazvao ih glupostima.

- To što tvrde iz Zaječara je tolika gluposta da prosto nemam komentar. Klub će se oglasiti saopštenjem. Sramota je da neko na taj način pokuša da omalovaži naš uspeh. Odigrali smo fenomenalan meč, pustite nas da se radujemo. Što se golmana Kocića tiče, s njim smo se čuli 15. decembra kako bismo se dogovorili da brani za nas od naredne sezone - zaključio je Milosavljević.

(Telegraf.rs/Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA