Porodica se oprostila od Rive Stenkamp

Osim članova najuže porodice, kremaciji devojke Oskara Pistorijusa, koju je atletičar ubio, prisustovali su samo najbliži prijatelji

  • 0

Južnoafrička manekenka Riva Stenkamp, za čije ubistvo je osumnjičen atletičar Oskar Pistorijus, kremirana je na groblju u Port Elizabetu.

- Ovde je došla samo porodica, a jedina osoba koja nedostaje je Riva - rekao je, kroz suze, Majk Stenkamp, ujak ubijene manekenke, lokalnim medijima.

Osim članova najuže porodice, kremaciji su prisustovali samo najbliži prijatelji Stenkampove.

Tridesetogodišnja Stenkamp ubijena je u četvrtak u Pistorijusovoj kući u predgrađu Pretorije sa četiri hica u glavu i jednim u ruku. Mediji su javili da je slavni atletičar, prvi hendikepirani sportista koji se plasirao na Olimpijske igre, pucao na 30-godišnju Rivu Stenkamp navodno misleći da je provalnik, a da je ona želela da ga iznenadi za Dan zaljubljenih.

Policija je odbacila takve izveštaje i potvrdila da je Pistorijus glavni osumnjičeni. On se ponovo  pojavio pred sudom u Pretoriji, gde su ga tužioci optužili za ubistvo s predumišljajem koje je atletičar negirao.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA