RODMAN U SEVERNOJ KOREJI: Kim Džong Un će videti najvećeg "crva" (VIDEO)

Bivši košarkaš, koji se "proslavio" imidžom "lošeg momka", u Pjongjangu će odigrati i basket sa lokalnim košarkašima, ali će voditi i jedan od košarkaških kampova. Najpoznatiji "crv" nada se da će ga na terenu gledati i predsednik Kim Džong Un

  • 0

Ekscentrični bivši NBA košarkaš Denis Rodman doputovao je u Severnu Koreju kako bi za medijsku kompaniju VICE snimio spot. Uz Rodmana, u Severnoj Koreji su i trojica nekadašnjih Harlemovaca, a serija, kojoj za sada ne znamo naslov, biće emitovana početkom aprila na "HBO"-u.

Kako je navedeno, bivši košarkaš, koji se "proslavio" imidžom "lošeg momka", odigraće i basket sa lokalnim košarkašima, ali će voditi i jedan od košarkaških kampova. Jedan od najboljih defanzivaca u istoriji NBA na taj način će pokušati da utiče na smanjivanje političkih tenzija koje postoje između dve Koreje, ocenili su predstavnici medijske kompanije. Rodman je istakao da se nada da će utakmici sa vrhunskim severnokorejskim košarkašima prisustvovati i sam lider te zemlje Kim Džong Un.

- Da li je slanje Denisa Rodmana i Globtrotersa u Severnu Koreju čudno? Jeste, ali traženje zajedničkog jezika na košarkaškom terenu je divna stvar - rekao je osnivač VICE kompanije Šejn Smit.

On je istakao da ovi "kanali kulturne komunikacije jesu netradicionalni, "ali su važni jer drže veze između naroda otvorenim".

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA