Crnogorci se odrekli premija zbog male Tijane!

Ideju o humanitarnoj misiji pokrenuli su Dejan Damjanović i Andrija Delibašić. Ostali reprezentativci su jednoglasno podržali ovu akciju, pa će na račun osmogodišnje Tijane uplatiti 25.000 evra

  • 7

Potez za poštovanje crnogorskih reprezentativaca! Odreknuli su se svih premija posle remija sa Engleskom kako bi pomogli Tijani Ognjanović, devojčici kojoj je neophodna operacija na srcu.

Iako su fudbaleri crnogorske reprezentacije želeli da njihov potez ostane medijski nepropraćen, to se nije desilo, pa je isplivala njihova pleminitost koja se ogleda u 25.000 dolara koji će biti uplaćeni na račun osmogodišnje Beograđanke.

Akciju su pokrenuli Dejan Damjanović, strelac izjednačujućeg gola protiv "Gordog Albiona" i iskusni napadač Andrija Delibašić, dok su ostali reprezentativci jednoglasno podržali ovaj predlog.

- Momci su u dogovoru između sebe rešili da pomognu porodici Ognjanović i maloj Tijani - rekao je portparol FS Crne Gore Ivan Radović.

Mnogi su uplatili novac na račun male Tijane, a poslednji u nizu su Aca Lukas, koji je pomogao sa milion dinara, i srpski košarkaški dvojac Miloš Teodosić - Nenad Krstić, koji su pomogli sa 100.000 dolara.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA