Hrabra Jovana ispala u Montereju, Jelena prošla dalje u Čarlstonu!

Jakšićeva posle tri seta eliminisana od Marije Kiriljenko, dok u Čarlstonu Jelena Janković gura po planu. U četvrtfinalu čeka je anonimna Kanađanka

  • 0

Nova srpska teniska zvezda nije uspela da priredi još jedno veliko iznenađenje. Jovana Jakšić, koja je sve iznenadila prolaskom u glavni žreb turnira u meksičkom Montereju, zaustavljena je u osmini finala od Ruskinje Marije Kiriljenko posle tri seta - 6:0, 4:6, 6:1.

Srpska teniserka, koja je prethodno, posle uspešnih kvalifikacija, eliminisala i Veru Duševinu, nije uspela da se plasira u četvrtfinale, ali je veoma dobro parirala znatno bolje rangiranoj Ruskinji.

Jovani, koju smo vam detaljnije predstavili u utorak, sasvim sigurno sledi skok na WTA listi, a za očekivati je i da se na još nekoliko jačih turnira ove sezone pojavi u glavnom žrebu, zašto ne i Gren slema.

JELENA U DUGIM RUKAVIMA

Jankovićeva dobro gura na jednom od voljenijih turnira u Čarlstonu. Po ne baš prijatnom vremenu pobedila je u osmini finala Amerikanku Džesiku Pegulu 6:0, 6:4 i prilično obučena proslavila plasman u završnicu.

U borbi za polufinale, Jelena, koja je deveti nosilac, igraće protiv anonimne Kanađanke Bušar, kojoj je meč prethodne runde zbog povrede predala Australijanka Samanta Stosur.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA