VILANOVA: Mesi ništa ne bi promenio, sve je odlučeno u Minhenu!

Trener Barselone izjavom posle revanša sa Bajernom stavio do znanja da se njegova ekipa nije toliko nadala čudu na "Kamp Nou" i plasmanu u finale Lige šampiona

  • 0

Trener Barselone Tito Vilanova priznao je nakon novog ubedljivog poraza (3:0) od minhenskog Bajerna da nije u igru ubacio Lea Mesija jer je o finalisti Lige šampiona odlučeno u prvom meču.

Tada su Bavarci slavili rezultatom 4:0, a ovom izjavom je trener katalonske ekipe donekle i stavio do znanja da nije bilo jake vere u čudo na "Nou Kampu", za razliku od tabora madridskog Reala pred njihov meč sa Dortmundom.

- Nisam imao razloga da uvodim Mesija. Pobednik je već bio davno pre odlučen i on je samo mogao ponovno da se povredi. Nije bilo vredno rizika - rekao je Vilanova.

- Bajern je bio bolji i zasluženo je u finalu. Imali smo problema s povredama i razlika u kvalitetu je jednostavno isplivala - zaključio je Vilanova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA