ILIĆ: Daj Bože da bude još ovakvih derbija!

Kapitenu Partizana je 144. "večiti derbi" jedan od najdražih i najavljuje da ima snage da odigra još koji

  • 0

Igrač sa najviše odigranih "večitih derbija" u Partizanu, kapiten Saša Ilić, svrstao je 144. među najdraže, jer je predvodio svoje saigrače do pobede i tokom cele sezone do šeste uzastopne titule.

- Svakako jedan od najdražih derbija u karijeri, a igrao sam ih mnogo. Zasluženo smo pobedili jer smo bili bolji tim. Pohvalio bih navijače oba kluba koji su napravili dobru atmosferu i daj Bože da bude više ovakvih mečeva.

Iako je Partizan imao razloga da se pribojava derbija zbog protraćenih 11 bodova prednosti, pobeda u Humskoj ima neku svoju draž.

- Sami sebe smo doveli u situaciju da moramo da branimo titulu u derbiju. Ovako je slađe, mada ne sme da se dešava da se ispusti onolika prednost.

Poslednje derbije su odigrali Lazar Marković i Vladimir Stojković, koji su najavili da napuštaju Partizan. Ne znamo da li će 36-godišnji Sale kapiten odigrati još koji, ali znamo da za to i dalje ima i snage i volje.

- Do kraja su ostala još dva kola. Sešću sa čelnicima kluba i razgovorati na kraju o produžetku saradnje. Još imam veliku glad za osvajanjem trofeja sa Partizanom. Hvala Bogu povrede su me zaobišle i imam snage i za sledeću sezonu - rekao je Saša Ilić.

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA