Gece ipak ne igra u finalu Lige šampiona!

Fudbaler Dortmunda priključio se trenizima ekipe, ali se posle požalio na bol u zadnjoj loži zbog kojeg je bio van terena tri nedelje.

  • 0

Posle samo dva sata od kada je potvrđeno da se napadač Dortmunda Mario Gece priključio saigračima na treningu i da će biti spreman za finale Lige šampiona protiv Bajerna, klub je objavio da fudbaler ipak neće igrati na "Vembliju"!

Gece se posle treninga požalio na bol, tako da neće imati priliku da se oprosti od sadašnjeg kluba u duelu sa budućim, i to u meču za trofej najboljeg u Evropi.

Gece je zadnju ložu povredio u revanš utakmici polufinala LŠ protiv madridskog Reala 30. aprila i od tada nije bio u konkurenciji za tim. On je morao da odsustvuje sa terena tri nedelje.

- To finale je bilo moj cilj. Toliko sam se borio prethodnih nedelja. Neverovatno je koliko mi je žao što ne mogu da pomognem ekipi na ovako važnoj utakmici. Imam puno poverenje u našu ekipu i ići ću u London da ih podržim - rekao je Gece, a prenosi zvaničan sajt kluba iz Dortmunda.

Navijači "milionera" nadaju se da će za duel protiv Bavaraca biti spreman defanzivac Mats Humels, koji je pre četiri dana povredio skočni zglob u porazu od Hofenhajma (2:1).

Finale Lige šampiona na programu je u subotu, 25. maja, od 20.45 na stadionu "Vembli" u Londonu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA