VUJOŠEVIĆ: Čovića zovu mafijaška pudlica, on je najgori čovek kojeg sam upoznao!

- Meni se preti smrću i to policija zna. Videćemo kome će prvo stići prijava, Čoviću ili meni. Čak i na štiklama može samo da me uhvati za kolena - poručio trener Partizana predsedniku Zvezde

  • 9

Nastavlja se rat između Duška Vujoševića i Nebojše Čovića, koji je tokom finalnih mečeva donekle "jenjavao".

Strateg Partizana nije krio oduševljenje posle 12. uzastopne titule šampiona i iskoristio je priliku da se ponovo obrati prvom čoveku Zvezde.

- Veoma sa srećan zbog osvojene titule, iako je ove godine bila najznačajnija ABA liga, koja je obezbedila plasman u Evroligu. Na tom turniru smo dobili odličnu Igokeu i Crvenu zvezdu. Trenutno me zabrinjava situacija oko Bertansovog kolena. Sutra ćemo videti kakva je situacija, tek tada ću dopustiti da moja sreća izbije na površinu.

- Nije lako podneti naporne treninge, neredovnu platu i štampu koja je nekim delom okrenuta protiv Partizana. Ipak, ono što ne ubije čoveka, čini ga jačim. Stvari koje su bile protiv nas izazivale su veću želju za rad.

- Cela sezona protekla je u atmosferi linča, koja je prikazana kroz lični odnos između mene i Čovića. Pokušavao sam da obavestim ljude o teškom finansijskom stanju. Opredelili smo se za mlad tim. Smatrao sam da oni koji imaju bolji rezultat imaju veće finansije, jer budžet Zvezde nije srazmeran njihovim rezultatima.

- Ja moram da se zahvalim Čoviću što nam je puno pomogao. Mi smo hteli da dovedemo Brauna. Meni je bilo čudno što igrač sa takvom statistikom ne može da nađe veliki ugovor tamo. Mi smo odustali od njega, a Zvezda je iznela veliku pobedu i rekla da je to prva velika pobeda nad Partizanom.

- Najveće probleme sam imao kada je Vukoičić, koji je izvanredno znao da spremi ekipu, vodio ekipu. Teško je imati trenera sa autoritetom kada je Čović komandant. Njemu je žao jer nije prvi čovek Srbije. On pravi preduslove da je Zvezda pokradena.

- Njegovo ponašanje je ispod svakog nivoa. Meni se preti smrću i to policija zna. Videćemo kome će prvo stići prijava. Čoviću iz Kosovske Mitrovice ili meni iz Zvezde. Čović je najgori čovek koga sam upoznao, gori su samo oni koji su ga tu doveli. Pokazao je šta je. Čovek takvih karakteristika treba da drži neke moralne pridike.

- Ja imam ponosa, ja moram svima da objasnim o čemu se radi. Sve je počelo intervjuom kada je on rekao da će biti hvatanja za guše. Zbog njegove visine poznat je kao "mafijaška pudlica". Čak i na štiklama može samo da me uhvati za kolena.

- Uspeh je ogroman. Moram da naglasim da sam ja za godinu dana primio samo jednu platu. Mora da se vidi ko radi, ko pravi rezultat - rekao je Vujošević.

ČOVIĆ: VUJOŠEVIĆA NE BIH POREDIO S ČOVEKOM!

Na sve ovo odgovor je imao predsednik Crvene zvezde, poručivši Vujoševiću da ima seksualne probleme.

- U košarci neće biti mira ukoliko se Vujoševiću dopusti da radi šta hoće. Pad srpske košarke je počeo 2003. godine, a svi znamo ko je tada bio selektor. Nadam se da će se naći snage da se zaustavi takav trend. Ne bih karakterisao Duleta Vujoševića kakav je on čovek. Ne bih da ga poredim s čovekom - rekao je Čović, pa nastavio:

- Verujem da je i on stajao u pripremi za moje hapšenje pred početak sezone. On se predstavlja kao Partizanova grupacija, ali nije moje da vodim Partizanovu politiku. Kakav je sklop ljudi koji bi spalili Crvenu zvezdu na lomači? - zapitao se predsednik Crvene zvezde Telekom.

Konačno, Čović se osvrnuo i na profil Vujoševića, bar onako kako ga on vidi:

- Partizan se očigledno ne zove Partizan, nego Dule Vujošević. Kad smo analizirali Vujoševićeve postupke, videli smo tada mnogo mržnje i zaključili da ima seksualne probleme. Poslovica kaže da pametan treba da se skloni kada naiđe budala. To je pogrešna koncepcija, ne treba pametni da se sklanjaju da bi budale vladale. Sve se svelo na tračeve i na ponašanje jednog čoveka. Krivična prijava protiv Vujoševića će već sutra biti dopunjena - najavio je na kraju Nebojša Čović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boleee

    13. jun 2013 | 00:27

    Nije Dule ipak na stiklama moze i malo iznad kolena da te dohvatii!

  • ДАШОНИ

    13. jun 2013 | 05:50

    ВУЈОШЕВИЋУ ПРОСТАЧИНО

  • Kidashin

    13. jun 2013 | 06:51

    Dule se ponasa prema igracima i prema svima ostalima kao ulicar i kulov.Iritira i provocira.Krivim sudiju koji nije podneo krivicnu prijavu protiv njega iako smo svi mogli da vidimo i citamo sa usana sta je sve izgovorio.Kreten kulovski.Grobari ko grobari.....niza kasta uvek bila.Svaka cast na pobedi a ja ne bi bio grobar ni za 1000 titula.Zao mi je tih ljudi.Sto se igraca zvezde tice...jad i beda...bez zelje i volje.Mali kosarkasi jos manji ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA