PRVE LASTE: Zvezda dovodi Radivojevića i Rakića! (VIDEO)

"Crveno-beli" su postigli dogovor sa igračem Javora, koji će se već u nedelju naći na prozivci tima, a u narednim danima će potpisati ugovor i sa Đorđem Rakićem, koji dolazi kao slobodan igrač

  • 2

Kako "Žurnal" saznaje, fudbalski klub Crvena zvezda je uspešno završio dogovore sa Javorom  oko Vladimira Radivojevića, koji je zvanišno novi član "crveno-belih".

Fudbaler je zapao za oko čelnicima vicešampiona Srbije na prolećnoj utakmici na Marakani kada je asistirao za vodeći gol Javora.

Samo dan posle potpisivanja ugovora, ovaj mladi igrač će se naći na prozivci svog novog tima.

Zvezda je prethodno dovela Đorđa Rakića, koji je u klub došao kao slobodan igrač.

Napadač koji je nekada bio mladi reprezentativac Srbije i fudbaler OFK Beograda je imao i internacionalnu karijeru u austrijskom Salcburgu, italijanskoj Ređini i nemačkom Minhenu 1860 gde je za dve i po sezone odigrao 65 utakmica i postigao 13 golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kopachka

    16. jun 2013 | 01:51

    Pa kakav to napadach daje 13 golova na 65 utakmica..?? Jedino sto treba da radis kao napadac je da ga zabijes a ovaj to radi na svakoj petoj utakmici..kuku...

  • Zocko

    16. jun 2013 | 14:16

    ajmo onu nasu..godine prolaze moje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA