NEKA SE SPREMI BRAZIL: Stiže Čile, a za njim i vrela Blankita (FOTO) (VIDEO)

Vrela i zanosna navijačica ove južnoameričke zemlje nestrpljivo čeka početak svetskog prvenstva kako bi ''dostojno'' prezentovala svoju zemlju

  • 0

Fudbaleri Čilea biju veliku bitku kako bi uspeli da se plasiraju na Svetsko prvenstvo u Brazil naredne godine i za sada im dobro ide. Arturo Vidal i kompanija trenutno beže pet bodova Urugvaju i sva je prilika da ćemo ih gledati na Mondijalu. Ali ono što najviše interesuje navijače jeste vrela i zanosna Blankita Nieves koja stiže u paketu zajedno sa fudbalerima.

 

Talas koji je pre tri godine pokrenula Larisa Rikelme očigledno će se nastaviti i u Brazilu koji je idealna prilika za isticanje. Svesna je toga i Blankita, koja je veliki fan fudbala, pogotovo reprezentacije Čilea.

 

Iako je rođena u Holandiji, ova atraktivna igračica je 1997. godine zajedno sa roditeljima napustila zemlju ''lala'' i postala stanovnik Čilea koji su je oberučke prihvatili.

 

 

Blankitin uspon počinje 2004. godine kada je odradila veliku foto-seriju u toplesu. Posle toga ništa nije bilo isto. Međutim, ova atraktivna navijačica je jedno vreme imala problema i sa zakonom.

 

- Obožavam da se sunčam gola kada sam kod kuće. Jednostavno nisam obična devojka. Isto tako je i sa seksom koji volim da praktikujem napolju. Zbog toga sam često imala problema sa policijom koja me je nekoliko puta hvatala na javnim mestima - svojevremeno je izjavila Blankita.

 

Posle Larise Rikelme i Lilian Ruiz iz Paragvaja, vrele Dorismar iz Argentine, kao i domaće Herike Noronje, tribine na SP u Brazilu će svakako dobiti još jedno veliko pojačanje u Blankiti Nieves.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA