Vrela Argentinka spremna za Brazil (FOTO) (VIDEO)

Iako je do Svetskog prvenstva ostalo skoro godinu dana, pripreme atraktivnih navijačica za dolazak na Mondijal su uveliko počele

  • 1

Brazilci čuvajte se - zajedno sa Mesijem i ekipom dolazi i Dorismar! Iako je do početka SP u Brazilu ostalo skoro godinu dana navijači ili u ovom slučaju navijačice, već uveliko se pripremaju za dolazak u zemlju sambe i kafe.

Oči argentinske javnosti tokom SP-a svakako će biti uprte u Lea Mesija, koji je glavni adut ''gaučosa'' u pohodu na svetski tron, ali nema sumnje da će prelepa Dorismar takođe biti zapostavljena.

Zanosni model i glumica, inače veliki Mesijev fan što je u nekoliko navrata dokazala. U domovini je svakako tretiraju kao jakog aduta u pokušaju da svrgne Larisu Rikelme sa prestola najatraktivnije navijačice.

Podsetimo, popularna Paragvajka je svojom pojavom u Južnoj Africi ostavila skoro sve bez daha i na idealan način promovisala svoju zemlju, a skoro svi u Argentini se nadaju da bi Dorismar mogla da je nadmaši.

Na veliku žalost fudbalske populacije ova vatrena Argentinka se neće naći na Kupu konfederacija zbog činjenice da se Argentina ne takmiči, ali preko Telegrafove galerije možete da se uverite u njene najjače atribute.

Međutim, ostaje i žal što ćemo na SP biti uskraćeni direknog dvoboja Larise i Dolores jer  se reprezentacija Paragvaja najverovatnije neće plasirati na takmičenje s obzirom na to da zauzima poslednje mesto u kvalifikacionoj grupi.

Ali, nada nikada ne umire! Ko zna, možda Larisu toliko i ne dotiče činjenica da njena zemlja neće igrati te će se pojaviti na tribinama brazilskih stadiona kako bi odbranila krunu koju suvereno drži i koja je, pored napada Argentinke, ugrožena i od domaće konkurentkinje Lilian Ruiz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fhhhvhgfkbcfffggsubkkhccc

    18. jun 2013 | 09:51

    Joj kad krene sp u brazilu..ja mislim da ce biti zanimljivije na tribinama nego na terenu :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA