FS Republike Srpske traži meč sa Srbijom!

Meč bi trebalo da se odigra u avgustu u Banjaluci, ali potrebno je da zvaničan zahtev na adresu FIFA uputi FS BiH

  • 2

Fudbalski savez Republike Srpske uputio je zvaničan zahtev Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine za odobravanje odigravanja prijateljskog susreta selekcija Republike Srpske i Srbije, saopšteno je na sajtu FSRS.

"Fudbalska vlada" zajedničkog Saveza zasedaće u utorak 25. juna u Sarajevu, a jedna od tačaka trebalo bi da bude i razmatranje upućenog zahteva kojeg je prethodni saziv Izvršnog odbora FS BiH, pre Komiteta za normalizaciju, "aminovao" i dozvolio odigravanje prijateljskih utakmica reprezentaciji Republike Srpske.

Ukoliko tokom dana ne bude razmatran zahtev, onda će se o njemu odlučivati najkasnije do 10. jula do kada bi trebalo da se održi još jedna sednica Izvršnog odbora FS BiH.

Fudbalski savez Srbije, predvođen predsednikom Tomislavom Karadžićem, tražio je od predsednika FIFA Sepa Blatera da "orlovi" tokom avgusta gostuju u Banjaluci i odigraju prijateljski meč s Republikom Srpskom i dobio je načelnu saglasnost, a sad je neophodna formalnost da FS Bosne i Hercegovine zatraži od FIFA dozvolu za organizaciju prijateljske utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA