Reper Dvajta Hauarda u Hjuston mami jeftinim alkoholom i najboljim striptizetama u SAD

- Slušaj Dvajt, u Hjustonu je dozvoljeno da koristiš mobilni dok se voziš. Još nešto, alkohol je u noćnim klubovima tri puta jeftiniji od onog u Los Anđelesu, a i striptizete su nam najbolje - poručio je Slim Thug NBA košarkašu

  • 2

Rep zvezda Slim Thug aktivno se uključio u kampanju kojom Hjuston Roketsi žele da privole "supermena" da obuče njihov dres. Naravno, u pitanju je Dvajt Hauard, koji će ove nedelje imati sastanke sa vlasnicima nekoliko NBA franšiza, koji su takođe zainteresovani da ga angažuju.

Stiv Džerom Tomas ili Slim Thug je izjavio da će Kobi Brajant cele sezone da kuka kao devojčica na Dvajta ukoliko Lejkersi ne ostvare bolji plasman od ovogodišnjeg. Usput, na društvenim mrežama je ovaj reper, inače stanovnik Hjustona, pozvao Hauvarda rekavši mu da i Džejms Harden u ovom gradu živi kao kralj.

- Slušaj Dvajt, u Hjustonu je dozvoljeno da koristiš mobilni dok se voziš. Još nešto, alkohol je u noćnim klubovima tri puta jeftiniji od onog u Los Anđelesu, a i striptizete su nam najbolje. Takve ne možeš da vidiš nigde u Americi - pisao je između ostalog Slim Thug dodavši i linkove koji vode do profila pojedinih devojaka i striptiz barova.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA