Novak dobio ekskluzivni kačket zbog humanitarnog rada! (FOTO)

Najbolji svetski teniser podržao projekat "Srpske zemlje, srpski rod" kojim je na Balkan dostavljena pomoć u vrednosti pet miliona dolara

  • 5

Prvom teniseru sveta, Novaku Đokoviću, predstavljen je ekskluzivni kačket, koji su dizajnirale kompanije "New Era" i "Maison Filipi" za humanitarnu organizaciju "28. Jun".

Do saradnje je došlo povodom završetka projekta "Srpske zemlje, srpski rod" koji je Đoković podržao, putem kojeg je dostavljena na Balkan medicinska i humanitarna oprema u vrednosti od pet miliona dolara.

Crveni "9FIFTY" kačket je dizajniran sa alternativnim logotipom "28. Jun" napred i "New Era" i "Maison Filipi" amblemima sa strana.

Samo deset kačketa je napravljeno, sa ličnom porukom, upisanom na dnu ivice svakog.

Podsetimo, Đoković je vrlo aktivan u humanitarnom radu, po završetku Vimbldona organizovao je gala večeru u Londonu na kojoj je sakupljeno 1,2 miliona funti za decu u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    14. jul 2013 | 20:04

    Ljudi, ova organizacija 28. juna je neka teška prevara. Prva akcija im je bila slanje kontejnera sa medicinskim materijalom za Dom zdravlja u Gračanici. Prvo, taj kontejner su dali Domu zdravlja pod kontrolom šiptarskih institucija, iako postoji i onaj pod srpskom kontrolom. Drugo, po medijima i internetu su pompezno govorili da je poslata pomoć u vrednosti od 1.5 miliona dolara, a ispostavilo se na licu mesta da pomoć ne vredi ni 100 hiljada dolara. Bez obzira na to, oni i dalje po internetu pričaju da je u pitanju 1.5 milion dolara. Treće, dobar deo artikala koji je stigao je imao odavno istekli rok trajanja što je u medicini jako opasno. NIje mi jasno zašto ova organizacija gradi humanitarni aktivizam i marketing zasnovan na lažima, ali evidentno je da se tu nešto mutno krije. Da ne pominjem da su u potpunosti netransparentni. NIgde im na sajtu ne piše koliko su novca skupili, od koga, gde, kako, na šta je taj novac utrošen itd. Naravno, ko god ih na fejsbuku upita za sve to ubrzo mu obrišu komentar. Vodite računa kome dajete svoj novac. Sreća pa postoje i druge organizacije u našoj dijaspori koje funkcionišu na zaista pošten i transparentan način.

  • péki

    14. jul 2013 | 00:32

    Jedini koji radi za Srbiju. Svaka mu cast

  • Subotica

    14. jul 2013 | 01:15

    Bravo! Svaka čast Novaku za sve što radi za SRBIJU. A sve pohvale za srpsku dijasporu što pomažu i za ovaj poklon! Samo napred!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA