Novak dobio ekskluzivni kačket zbog humanitarnog rada! (FOTO)

Najbolji svetski teniser podržao projekat "Srpske zemlje, srpski rod" kojim je na Balkan dostavljena pomoć u vrednosti pet miliona dolara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Torbica

    15. jul 2013 | 03:13

    @Dzoni Zapravo gresis , ironicno je ovo sve sto pises bez ikakvog dokaza protiv ove organizacije osim toga sto je tebi u glavi. Inace nisam clan ove organizacije , redovno ih pratim na fejsu i mogu ti reci da sve sto si ti ovde napisao je cista laz. Kao prvo svoju transparentnost su javno dokazali , preko njihovih drustvenih naloga da njihovog sajta objavili su kolko su potrosili na svaki kontejner i na svaku sitnicu do dostave svakog kontejnera . Sam pogledaj pa ces videti. Govoris da su slali artikale kojima je rok trajanja isteko, pa ako su to zapravo uradili zasto nisu uhapseni. To nije sala , to je ozbiljna stvar kad nekome saljes lek. Zar ne mislis da bi ta bolnica (koja je pod kontrolom Srbije a ne Siptare kao sto tvrdis) digla neku medijsku hajku protiv te organizacije zbog slanje medicinske opreme kojoj je isteko reko trajanja ? Ovaj tvoj komentar mi vise lici na neku vrstu ljubomore. Dok se ovi ljudi bore kako bi pomogli nama ovde ti se pravis pametan i siris tvoje lazi. Nadam se da ces i ti jednog dana ovako nesto uraditi ili ces da nastavis da pljujes po ljudima dobro dela.

  • Dzoni

    14. jul 2013 | 20:04

    Ljudi, ova organizacija 28. juna je neka teška prevara. Prva akcija im je bila slanje kontejnera sa medicinskim materijalom za Dom zdravlja u Gračanici. Prvo, taj kontejner su dali Domu zdravlja pod kontrolom šiptarskih institucija, iako postoji i onaj pod srpskom kontrolom. Drugo, po medijima i internetu su pompezno govorili da je poslata pomoć u vrednosti od 1.5 miliona dolara, a ispostavilo se na licu mesta da pomoć ne vredi ni 100 hiljada dolara. Bez obzira na to, oni i dalje po internetu pričaju da je u pitanju 1.5 milion dolara. Treće, dobar deo artikala koji je stigao je imao odavno istekli rok trajanja što je u medicini jako opasno. NIje mi jasno zašto ova organizacija gradi humanitarni aktivizam i marketing zasnovan na lažima, ali evidentno je da se tu nešto mutno krije. Da ne pominjem da su u potpunosti netransparentni. NIgde im na sajtu ne piše koliko su novca skupili, od koga, gde, kako, na šta je taj novac utrošen itd. Naravno, ko god ih na fejsbuku upita za sve to ubrzo mu obrišu komentar. Vodite računa kome dajete svoj novac. Sreća pa postoje i druge organizacije u našoj dijaspori koje funkcionišu na zaista pošten i transparentan način.

  • Subotica

    14. jul 2013 | 01:15

    Bravo! Svaka čast Novaku za sve što radi za SRBIJU. A sve pohvale za srpsku dijasporu što pomažu i za ovaj poklon! Samo napred!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA