ORLIĆI U POLUFINALU: Srbija pobedila Gruziju!

Golom Dejana Malega u 74. minutu selekcija koju predvodi Ljubinko Drulović obezbedila je mesto među četiri najbolje reprezentacije Evrope do 19 godina

  • 1

Fudbaleri omladinske reprezentacije Srbije pobedili su selekciju Gruzije rezultatom 1:0 u drugom kolu Grupe B Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina u Litvaniji. Ovaj trijumf im je obezbedio polufinale.

Prvo poluvreme završeno je nerešeno, a najbliži golu bio je napadač Partizana Aleksandar Mitrović kada je pogodio okvir gola.

Srećniji od njega bio je Meleg, koji u 74. minutu postiže pogodak koji je, kako se kasnije ispostavilo, bio pobedonosni.

Srbija je na ovom meču nastupila u sastavu Rajković, Golubović, Antić, Filipović, Veljković, Milinković-Savić, Pavlovski (od 62. Meleg), Luković, Maksimović, Đurđević (od 88. Ožegović), Mitrović

Selekcija Ljubinka Drulovića je u prvom kolu slavila protiv selekcije Turske sa 2:1 tako da je trijumf nad Gruzijom vodi u polufinale.

U poslednjem, trećem kolu, u petak, sastaju se Francuska i Srbija u 15:30 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA