BEKRIĆ: Video sam majku na cilju kako me zove! (VIDEO)

Srpski atletičar posle istorijske trke na Svetskom prvenstvu i osvajanja bronzane medalje u disciplini 400 metara sa preponama nije krio uzbuđenje i radost

  • 22

Srpski atletičar Emir Bekrić posle istorijske trke u finalu Svetskog prvenstva u disciplini 400 metara sa preponama i osvajanja bronzane medalje navodi kako mu je ovo najlepši dan u životu i prelep dan za srpsku kraljicu sportova.

- Najvažnija stvar je da sam ja video svoju majku na cilju kako me zove i to mi je najveća snaga bila i to je ono što sam čuvao za finale - rekao je Bekrić za RTS.

- Uspeo sam! Ovo je najlepši dan u mom životu i najlepši dan u mom timu, prelep dan za srpsku kraljicu sportova posle Ivane Španović. Najvažnije je to što što ću mnoge klince podstaći da se bave atletikom. U atletici treba da uživamo i da se bavimo njome - uzbuđeno je rekao srpski atletičar, i dodao:

- Šta da kažem, presrećan sam. Zaista hvala svima koji su me podržavali, bili uz mene sve ovo vreme i verovali u mene. Zajedno ćemo da proslavimo. Što je najbitnije, idemo još jače napred i težimo ka novim ciljevima, Srbija! - završio je Bekrić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandra

    15. avgust 2013 | 21:18

    BRAVO KRALJU NAS! JOS I ASMIR SUTRA KAO TRECA SRECA! Na sledecem SP, zlato je nase! Volimo teeee!!!

  • Ultra

    15. avgust 2013 | 21:23

    Kakva izjava! Kakva trka! Kakav momak! Alal vera ljudino, samo napred. Hvala ti što si mi ulešao ovaj dan. Ponosni smo na tebe!

  • ДАШОНИ

    15. avgust 2013 | 22:24

    КОЈА СНАГА И КОЈА ЉУБАВ ПРЕМА СПОРТУ , И ПРЕМА СВОЈОЈ ЗЕМЉИ СРБИЈИ !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA