ONE SU NAŠA LEPOTA: Ko je za vas najzgodnija srpska sportistkinja? (FOTO)

U komentaru ostavite svoj glas za sportistkinju za koju smatrate da najbolje izgleda - Ivanovićevu, Španovićevu, Mandićevu, Dabovićevu ili Nešovićevu. Ili predložite svoju kandidatkinju

  • 34

Osim što su svetu pokazale da su među najboljima u sportovima kojima se bave, srpske sportistkinje su na sebe privukle pažnju lepim licima i istim takvim figurama.

Nas zanima koju smatrate najzgodnijom od izabranih pet sportistkinja kojima se Srbija ponosi. Bez sumnje, ove devojke ostavljaju bez daha kada se pojave na raznim takmičenjima u potpunoj sportskoj opremi, gde predstavljaju Srbiju na najbolji način.

Pozivamo se vas da u komentarima ostavite svoj glas nekoj od narednih sportistkinja:

1. Ana Ivanović, više puta proglašavana za najlepšu teniserku sveta koja je iz godine u godinu sve više radila na svojoj figuri.

2. Ivana Španović, prezgodna atletičarka koja je uvela Srbiju u istoriju prvom bronzanom medaljom u istoriji Svetskog prvenstva.

3. Milica Mandić, osvajačica zlatne olimpijske medalje u tekvondu, koja zasenjuje prirodnim izgledom.

4. Milica Dabović, košarkašica Srbije, koja je ove godine bila četvrta najbolja u Evropi, i nije joj strano da pokazuje svoje telo.

5. Ivana Nešović, atraktivna i povremena reprezentativka Srbije, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, gde je proglašena za najtalentovaniju mladu igračicu, a danas je korektor Čanakalea Belediješija iz Turske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA