PETKOVIĆ U ZVEZDI: Hoću da budem deo generacije koja će zaustaviti Partizan!

Novi desni bek "crveno-belih" oduševljen što će ubuduće nositi dres vicešampiona Srbije. Ugovor je doneo OFK Beogradu 200.000 evra i 25 odsto od sledeće prodaje

  • 10

Crvena zvezda je predstavila novo pojačanje. Na "Marakani" je desni bek OFK Beograda Marko Petković izrazio oduševljenje što oblači dres "crveno-belih", ali nije želeo da se vraća na nesporazum u vezi sa prelaskom u tabor večitog rivala Partizana.

 

Petković će u naredne četiri sezone igrati na "Marakani", a njegov ugovor doneo je OFK Beogradu 200.000 evra i 25 odsto od sledeće prodaje...

 

- Zahvalio sam se OFK Beogradu na svemu. Nije lako posle osam godina napustiti klub, ali bih voleo da budem deo generacije koja će prekinuti šampionski niz Partizana.

 

- Ne bih se vraćao na Partizan, sada sam u Zvezdi i to je najvažnije - rekao je Marko Petković okupljenim predstavnicima medija na "Marakani".

 

DEČKO JE VELIKI ZVEZDAŠ

 

 

Sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović otkrio je neke detalje vezane za tek pridošlog fudbalera.

 

- O Petkovićevim karakteristikama kao fudbaleru sve se zna. Borili smo se dosta za njegov potpis i što je najvažnije, uspeli smo u tome.

 

- To što se desilo između OFK Beograda i Partizana je stvar klubova, ali je najbitnije to što je igrač imao glavnu reč. Dečko je veliki Zvezdaš i hteo je da dođe u Zvezdu, vrlo prosto - istakao je Stojadinović.

 

(M. M. / S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    29. avgust 2013 | 17:59

    Bravo dečko!

  • Tole

    29. avgust 2013 | 17:22

    bices deo generacije koja je zaustavila Partizan...ali za 10-ak godina

  • PARTIZAN

    29. avgust 2013 | 18:10

    Gledaj veceras na tv-u gde si trebao da igras...ako imate uopste tv koji radi u tom klubu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA