INICIJATIVA: Izbacite Šimunića iz fudbala! (VIDEO)

Ni 12 mečeva, kolika je maksimalna suspenzija, nije dovoljna da se hrvatski reprezentativac kazni zbog starta nad Sulejmanijem

  • 44

Krvnički start Josipa Šimunića nad Miralemom Sulejmanijem podigao je mnogo prašine posle meča Srbije i Hrvatske na ''Marakani''.

Iako se možda u prvi mah činilo da je start samo za crveni karton, na usporenom snimku se jasno vidi namera Šimunića, koji se i rukama zaleteo, da povredi srpskog napadača.

Podatak da su skoro svi evropski mediji preneli ovo uklizavanje Hrvata pod nazivom ''Da li je ovo najgori start ikada?'' jasno govori o tome da je bio životinjski.

Svakako najpogibljeniji start koji je do sada viđen na srpskim terenima jer je, verovali ili ne, Sulejmaniju od siline udarca pukao kostobran i, uprkos lekovima, nije mogao da spava celu noć.

Kada na to dodamo i veliki hematom na nozi kao i to da sam nije mogao da uđe u reprezentativni autobus pridružujemo se inicijativi lista ''Alo'' da se Šimunić doživotno izbaci iz fudbala jer je i maksimalna kazna od 12 mečeva premala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA