Platini bi da na EP igraju i neevropske reprezentacije?!

Ova ideja je navodno "još jedan znak raskola između Platinija i predsednika Međunarodne fudbalske federacije Sepa Blatera"

  • 9

Predsednik UEFA Mišel Platini želi da u budućnosti pozove i neevropske reprezentacije da učestvuju na kontinentalnim šampionatima, preneo je list "Indipendent on Sandej".

List tvrdi da pojedini nacionalni timovi, kao što su Brazil, Argentina, Meksiko i Japan, mogu biti učesnici evropskih prvenstava već od 2020. godine.

Prema navodima Indipendenta, plan o uključenju neevropskih reprezentacija još nije završen i čeka se na njegovo odobrenje, a prema izjavi neimenovanog Platinijevog savetnika "ideja je još u ranoj fazi, ali je izvodiva".

List ukazuje da je ova ideja "još jedan znak raskola između Platinija i predsednika Međunarodne fudbalske federacije Sepa Blatera".

Domaćin prvenstva Evrope 2016. je Francuska, gde će učestvovati 24 reprezentacije, a sledeće 2020. godine biće održano u 13 gradova širom kontinenta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    6. oktobar 2013 | 23:56

    Glupost

  • Black

    7. oktobar 2013 | 00:33

    Najveća glupost IKADA! Hoće da pariraju UEFA, eh vala vjerujem da pola država neće htjeti da se natjecaju... Imaju Copa Ameriku pa Svijetsko, hoće jos i na EP?! Dovoljno je izraela sto je na svakom evropskom takmičenju... Bio to sport,muzika ili nesto drugo,jebo onda to "Evropsko prvenstvo "

  • losmi

    7. oktobar 2013 | 00:56

    Platini odlepio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA