Fudbaler Bazela na meti kritika u Egiptu zbog poljupca voditeljke (VIDEO)

Najbolji fudbaler Švajcarske lige za prošlu sezonu našao se na udaru kritika u svojoj zemlji zbog bezazlenog poljupca sa voditeljkom programa na dodeli dodeli nagrada najboljim pojedincima u nacionalnom šampionatu "zemlje sira"

  • 0

Egipatski fudbaler koji nastupa za Bazel, Mohamed Salah, našao se na udaru javnosti u svojoj zemlji nakon što je na godišnjoj svečanosti u Švajcarskoj, poljubio u obraz voditeljku programa, kada je izašao na binu da primi nagradu za najboljeg fudbalera te zemlje za prošlu sezonu.

Mladi napadač koji je ranije ove godine bio u žiži javnosti kada je odbio da se rukuje sa fudbalerima Izraela, kazao je da ga je takva reakcija njegovih sunarodnika veoma razočarala i da mu je upropastila radost zbog dobijenog priznanja.

- Upropastili su mi zadovoljstvo zbog nagrade. Zanemarili su da sam dobio nagradu, samo im je bitno to što sam poljubio voditeljku. Ovaj snimak pokazuje da sam obrukan, a to nisam želeo. Gde god da se pojavim u Švajcarskoj ljudi mi aplaudiraju, dok me u rođenoj zemlji kritikuju - kratko je prokomentarisao ovu situaciju Salah.

Bilo kakav poljubac između muškarca i žene, makar to bio pozdrav ili čestitanje, zabranjen je u večini arapskih zemalja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA