Istominov potez turnira na meču protiv Đokovića? (VIDEO)

Uzbekistanski teniser osvojio poen protiv četvorostrukog osvajača Australijan opena, tako što je u stilu Rafaela Nadala, iz defanzive napravio viner

  • 0

U dosadašnjem delu Australijan opena moglo se videti pregršt dobrih i lepih poteza, ali za sada prema mišljenju svih koji su posmatrali turnir Denis Istomin je osvojio najlepši poen i to u meču protiv trostrukog uzastopnog šampiona, Novaka Đokovića. Uzbekistanac je napravio sjajan viner na svoj servis pri vođstvu od 15:0 u gemu, koji je inače dobio sa nulom i smanjio prednost drugog tenisera sveta na 3:2 u tom trenutku.

Istomin je servirao, ali ga je Đoković preciznim udarcima vrlo brzo pomerio sa osnovne linije i oterao ga daleko od terena i taman kada su svi pomislili da će drugi teniser sveta zabeležiti viner, desila se obrnuta situacija, uzbekistanski teniser je iz defanzive, uputio udarac iz očaja i osvojio poen. Nešto u stilu Rafaela Nadala.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Medigrup)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA