Bivši fudbaleri Totenhema imali saobraćajku na Foklandima! (VIDEO)

Dvojica nekadašnjih reprezentativaca Argentine nisu zadobili teže povrede, ali je jedan zadržan na posmatranju u bolnici, dok je drugi pušten na kućno lečenje

  • 0

Bivši fudbaleri Totenhema, Argentinci Osvaldo Ardiljes i Rikardo Vilja, izbegli su teže povrede u saobraćajnoj nesreći na Foklandskim ostrvima.

Zvaničnici male britanske teritorije u južnom Atlantiku potvrdili su da je Ardiljes zadržan na lečenju i da ima nekoliko šavova zbog posekotina na glavi, dok je Vilja otpušten iz bolnice bez ozbiljnih povreda posle udesa u ponedeljak.

Nekadašnji reprezentativci Argentine, zajedno sa još sedam putnika, imali su saobraćajni udes tokom snimanja dokumentarnog filma na Foklandima, ali niko nije ozbiljno povređen.

Ardiljes (61) je sa velikim uspehom nosio dres Totenhema između 1978. i 1988. godine, a kasnije je bio i menadžer tog premijerligaškog kluba. Bio je član reprezentacije Argentine koja je 1978. osvojila titulu prvaka sveta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA