Vidić nahvalio Adnana Januzaja!

Kapiten trenutno sedmoplasirane ekipe u Premijer ligi izrekao je niz pohvala na račun talentovanog fudbalera, ali i upozorio da ga ne bi trebalo stavljati pod preveliki pritisak

  • 4

Mladi Adnan Januzaj je možda i jedina pozitivna stvar u Mančester junajtedu otkada je klub preuzeo Dejvid Mojes. Talentovani 18-godišnjak preuzeo je veliki deo odgovornost na sebe u odsustvu Vejna Runija i Robina van Persija.

Međutim, možda je preuzeo i preveliko breme na sebe, a zato kapiten "crvenih đavola" Nemanja Vidić misli da saigrači i klub zaštite Januzaja od prevelikog pritiska javnosti.

- Adnan radi veoma dobro. On je izuzetno talentovan igrač i pred njim je lepa budućnost. Mlad je, ima samo 18 godina. Moramo da budemo oprezni sa njim. Ne smemo da ga opteretimo očekivanjima, o tome menadžer mora da vodi računa. Ipak, Adnan mora još mnogo da radi kako bi napravio veliki uspeh, ali je svakako sposoban za to - rekao je Vidić za klupski časopis Insajd Junajted.

Ove sezone belgijski fudbaler, albanskog porekla,  je za Junajted odigrao 21 utakmicu i dao tri gola.

- Da bi bio uspešan u Junajtedu, igrač mora da pruža dobre partije svake nedelje. To je veliki izazov i zato kažem da moramo da budemo pažljivi sa mladim igračima. Važno je da se dobro razviju kao ljudi i kao fudbaleri - dodao je bivši reprezentativac Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado

    24. januar 2014 | 18:47

    Kakve emocije kod Vide , strasno .... Eh da je ovako u rep. imao zara , gdje bi nam bio kraj :)

  • Čučuk Stanoje

    24. januar 2014 | 19:06

    Ma neće Vidić da igra za reprezentaciju, baš ga briga a ne još ovog da ubeđuje da on igra. Nema od Vidića ništa. Veliko razočarenje.

  • dejo

    24. januar 2014 | 16:36

    Hajde Vidicu ubijedi Januzaja da poprica sa FSS da mu FSS obezbijedi pasos da on zaigra to mi Vidic trebalo da preporuci presedniku FSS jer bi to bilo mnogo dobro za fudbalsku reprenztaciju jer bi dobila jos jednog sjajnog igraca na sredini terena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA