RASPAD: Partizan izgubio od MZT-a, Bogdanović šutirao reklame i ostao u svlačionici!

Partizan izgubio od gostiju iz Makedonije 73:66. Sjajni bek crno-belih drugo poluvreme utakmice nije proveo čak ni na klupi, a spekuliše se da je kažnjen odlukom Vujoševića

  • 31

Košarkaši Partizana u 18. kolu ABA lige izgubili su meč od makedonskog MZT-a rezultatom 73:66, ali bez pomoći Bogdana Bogdanovića u nastavku igre.

Reprezentativac Srbije se u drugom poluvremenu nije vratio iz svlačionice, a odmah su krenule spekulacije koji je pravi razlog zbog koga se Bogdanović nije pojavio u dvorani. Najglasnije su one u kojima se kaže da je sjajni bek ranije poslat na tuširanje, zato što je prilikom izlaska iz igre šutnuo reklame.

Ovakav vid nediscipline svakako je nešto što Duško Vujošević ne toleriše, pa i ne čudi što se velika nada srpske košarke nije pojavila, čak ni na klupi u drugom poluvremenu. I sam trener je to potvrdio na konferenciji za štampu:

- Bogdanovića sam izbacio iz tima zbog nedisciplinovanog ponašanja - rekao je Vujošević na konferenciji za štampu posle meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA