VUJOŠEVIĆ: Nije lako podneti šest poraza, a kako li je tek 12 godina!

Trener Partizana izrazio je nadu posle pobede nad Širokim da posle povreda u njegovoj ekipi sledi dobar period

  • 56

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević u svom stilu je posle pobede nad Širokim u 20. kolu ABA lige prokomentarisao što je njegova ekipa prekinula negativan niz od šest poraza u svim takmičenjima.

- Nije lako podneti šest poraza, a možete da zamislite kako je nekima koji podnose to 12 godina - rekao je Vujošević pre analize meča.

- Nisam zadovoljan igrom, ali nisam ni očekivao mnogo dobro igru. Široki nas nije iznenadio, jer smo dobro skautirali njihove poslednje utakmice u kojima su pružili dobre partije. Hvala publici, ona pokazuje da Partizan nije propao kako su neki mislili posle eliminacije iz Kupa - rekao je trener crno-belih, koji je o izdanju novog igrača Saše Pavlovića, inače najefikasnijem na meču, rekao:

- Pavlović još nije uigran, ali je dao veliki doprinos. Veoma sam srećan zbog njegovog dolaska, jer on nije superzvezda koja misli da časti druge svojim prisustvom, već je jedan sjajan momak koji će uvek davati maksimum - rekao je iskusni stručnjak.

Vujošević se osvrnuo i na predstojeći period sezone:

- Što se tiče ABA lige, ja se zaista nadam da ćemo se naći na fajnl-foru. Evroliga je već druga stvar. Nije realno očekivati novo čudo, ali ćemo se truditi da svaku utakmicu odigramo na maksimalnom nivou, a videćemo za koliko je to dovoljno. Posle povreda koje su nas dovele u kritičan period, nadam se da sada počinje, novi koji će biti u svetlijem izdanju - zaključio je Vujošević

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA