SJAJAN MADRIDSKI DERBI: Ronaldo spasio Real od Atletika i sačuvao prvo mesto! (VIDEO)

U Madridu je prštalo na sve strane od šansi, golova, prekršaja, simuliranja, ali je na kraju Real izborio nerešen rezultat protiv Atletika 2:2

  • 3

Kaaaakav meč u Madridu! Ono što su fudbaleri Reala i Atletika prikazali u gradskom derbiju 26. kola Primere je sva lepota fudbala - agresivnost, šansa za šansom, uzbuđenja na pretek!

Na kraju nije slavio Atletiko na krcatom "Visente Kalderonu", propustivši priliku da prvi put posle 16 godina zabeleži pobedu nad kraljevskim klubom u nacionalnom prvenstvu.

Utakmica je završena rezultatom 2:2.

Benzemin gol na asistenciju Di Marije već u trećem minutu najavio je veliku borbu na terenu.

Brzo je usledila prva sporna situacija, u kojoj je Serhio Ramos u 11. minutu oborio napadača Atletika Dijega Koštu, ali sudija nije pokazao na belu tačku, što je potpuno razgnevilo navijače na Kalderonu.

Ipak, već u 28. minutu stiže izjednačujuć gol Kokea. A publika je potpuno poludela kada je Gabi sa skoro 40 metara u zaustavnom vremenu prvog poluvremena doneo vođstvo "jorgandžijama".

U nastavku je bukvalno pljuštalo! Real je silovito krenuo po gol, ali se Atletiko odlično držao. Pepe je ponovo svojim glumačkim spsobnostima začinio situaciju, a kasnije je i Košta uspeo da dobije žuti karton zbog simuliranja. Rezultat je neverovatan bes na klupi Atletika, jer je pomoćni trener Dijega Simeonea nasrnuo na sudiju, pa je čak sedmorica kolega moralo da ga udalji od klupe, ne bi li izazvao veći incident.

Statistika kaže da Real nikada nije izgubio meč kada je Kristijano Ronaldo bio strelac. I upravo je Portugalac uspeo da se u 82. minutu postigne izjednačujući gol i sačuva Real na vrhu.

Madriđani su zahvaljujući ovoj pobedi skočili na 64 boda, dok je Atletiko ostao na 61. Za vratom mu je Barselona sa 60, koja kasnije igra protiv Almerije i ima priliku da pretkne Simeoneovu ekipu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA