≫ 

Asmir Kolašinac ne ide na Svetsko prvenstvo!

Bacač kugle rešio da se posveti oporavku od povrede

  • 3

Reprezentativac Srbije i osvajač mnogobrojnih medalja, Asmir Kolašinac, odlučio je da se povuče iz ove sezone i posveti oporavku.

Kolašinac ima normu za Svetsko prvenstvo u Lonodnu (05. 13 avgust) ali neće nastupati. On je nedavno na prvenstvu Balkana osvojio bronzanu medalju.

Svoju odluku je saopštio na Facebooku.

- Iako sam osoba koja nikada ne odustaje...ovog puta odustajanje je možda najpametnija odluka. U dogovoru sa savezom i medicinskim timom naše reprezentacije odlučio sam da ovu sezonu završim i da se posvetim svom potpunom oporavku od operacije i ostalih manjih povreda koje me sprečavaju da treniram punim kapacitetom.

- Iako imam normu za svetsko prvenstvo u Londonu ne zelim da na istom učestvujem, jer nisam spreman za finale i neki visok plasman kao što sam bio na predhodnom 2015.god kada sam bio među najboljih 8.

- Hvala Atletskom savezu i mojim sponzorima na podršci i razumevanju i svima vama koji ste uz mene...Neće proći puno a mi ćemo opet zajedno osvajati medalje! Mojim kolegama iz reprezentacije želim puno uspeha u Londonu! - napisao je Asmir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA