≫ 

Ivana posle pobede na Serbian openu: Skokovi u Beogradu uvek specijalan trenutak za mene (VIDEO)

Španovićeva je ovaj izazov doživela kao trening zbog nadolazećeg Svetskog prvenstva

  • 6

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvajanjem prvog mesta potvrdila je dobru formu na trećem "Serbian indoor openu".

Iako je ovaj izazov za nju imao trenažni karakter, Ivana je daljinom 6.93, najboljom ove sezone u hali, demonstrirala visok nivo spremnosti pred Svetsko prvenstvo koje kreće za desetak dana u Glazgovu.

>>> Atletski miting Srbija open: Trijumf Ivane Španović, Bibićev drugi najbolji rezultat karijere (VIDEO) (FOTO)

Posle uspešno sprovedenog cilja u hali na Banjici Ivana je podelila utiske za naš portal.

- Ovaj miting je od velikog značaja za mene zato što se održava u Beogradu i zato što je jedan od onih na kojem nastupam u Srbiji ove godine. Sa druge strane, dolazi deset dana pre Svetskog prvenstva, pa zbog toga nismo smeli baš da se spremamo za ovaj miting. Praktično je trebalo da ga doživim kao trening i da se posvetim tehničkim stvarima, što sam i uradila, i bilo je lepo ne napraviti prestupe, a ujedno i napraviti kvalitetne skokove - rekla je naša najbolja atletičarka.

>>> Svečano otvoren treći atletski miting Srbija open (VIDEO) (FOTO)

O daljini koju je postigla i planovima u narednom periodu...

- Zadovoljna sam, to su neke daljine koje sam ostvarivala i na prethodna dva mitinga, i uz prestupe, tako da sam sad samo potvrdila trenutnu formu i to je to. Sad sledi put u Glazgov na finale dvoranske lige gde bi trebalo da napravim samo jedan skok jer me čeka drugačija pogloga od one koja će biti u Birmingemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA