50. Srbija reli počinje u Užicu

Retko koja zemlja može da se pohvali ovakvim jubilejom

  • 0
Džoan "Nani" Roma , Mišel Perin Foto: AP/Tanjug

Jubilarni 50. Srbija reli biće večeras svečano otvoren u Užicu i trajaće do 24. septembra, najavio je Auto-moto savez Srbije.

Reli će na svečanoj ceremoniji, na Centralnom trgu u Užicu, otvoriti predsednik AMS S Mirko Butulija, a prisustvovaće gostiji prijatelji iz Srbije i inostranstva.

Na svečanoj ceremoniji otvaranja, čuće se i videti ekskluzivni snimak i čestitka sa govorom predsednika Svetske automobilske federacije (FIA)Žana Toda, a zaslužnima će biti uručene nagrade.

Retko koja zemlja u svetu može da se pohvali ovakvim jubilejom u reliju, a kao i svake godine organizatori, Auto-moto savez Srbije i Sportski i auto-karting savez Srbije, uz podršku Grada Užica i pokroviteljstvo AMS Osiguranja, potrudili su se da jubilarno takmičenje organizuju tako da sve bude bezbedno i spremno za mnogobrojnu publiku i takmičare.

Za ovogodišnji reli koji će se voziti na Užičkim stazama Duboko, Lokve i Golden, prijavilo se 40 ekipa iz Srbije i još 16 zemalja, a reli se boduje za Evropski reli trofej, Balkanski reli trofej, FIA CEZ i nacionalni šampionat, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA